ОШ „Свети Сава“, Светог Саве 71а, 75400 Зворник

Вијести

  1. Почетна
  2.  » 
  3. Културно-јавне и спортске манифестације
  4.  » У ОШ „Свети Сава“ обиљежена Дјечија недјеља

Низом пригодних активности и у основној школи „Свети Сава“ обиљежена је Дјечија недјеља као и сваке године у првој седмици мјесеца октобра. Ове школске године Дјечија недјеља је обиљежена под слоганом „Подијели радост, знање, љубав“, од 3. до 9. октобра.

Најприје су ученици нижих разреда наше школе у склопу припрема за Дјечију недјељу, уз помоћ својих учитеља и родитеља, организовали базар на коме су се прикупљала новчана средства за помоћ Удружењу породица са проблемом стерилитета „Бебе 1″ под слоганом “ За срећицу више.

У четвртак, 6.10. наставници разредне наставе у поподневној смјени организовали су за своје ученике наставу у природи. Организована је шетња до зворничке тврђаве на Кула Граду, а потом су ученици учили и забавили се у прелијепом амбијенту тврђаве.

Ученици одјељења 4-3 и 4-5 су осмислили мотивационе поруке о радости, знању и љубави и дијелили их суграђанима.

На самом крају обиљежавања Дјечије недјеље, у петак 7.10.2022. године, уприличен је маскенбал за ученике првог, другог и трећег разреда. Виђено jе мноштво оригиналних и креативних костима, а комисија састављена од ученика чланова Савјета ученика имала је претежак задатак да одабере три најбоља костима као и одјељење које је показало највише креативности. Управа школе је најбољима уручила скромне поклоне.