ОШ „Свети Сава“, Светог Саве 71а, 75400 Зворник

Вијести

  1. Почетна
  2.  » 
  3. Обавјештења
  4.  » Маши Брадић прво мјесто на конкурсу поводом Дана Републике Српске

Маши Брадић прво мјесто на конкурсу поводом Дана Републике Српске

25.12.2023 | Обавјештења, Такмичења

Републички педагошки завод сваке године објављује ликовни и литерарни конкурс на тему „Република Српска“ поводом Дана Републике Српске. Већ неколико година уназад ученици наше школе остварују велике успјехе како на ликовном, тако и на литерарном конкурсу. Ове године прво мјесто на ликовном конкурсу нашој школи донијела је ученица деветог разреда Маша Брадић за слику под називом „Филип Вишњић“.

Награда се додјељује и у категорији најбоље ликовне мапе од 20 радова које школе шаљу на конкурс, а и ту је наша школа однијела прво мјесто за радове које су ученици урадили под менторством наставника Јове Лалића и Николе Илића. Неке од радова наших ученика са побједничке мапе можете погледати у наставку.

Запажен успјех на литерарном конкурсу остварила је и наша ученица шестог разреда Уна Томић чији је рад похваљен и којој је за мало измакло једно од прва три мјеста. Ментор Уни Томић била је наставница Нада Павићевић.

Честитамо нашим ученицима и њиховим наставницима на изузетном успјеху и желимо им да његују своје таленте како би и у будућности могли својим врхунским резултатима проносити име наше школе.