ОШ „Свети Сава“, Светог Саве 71а, 75400 Зворник

Вијести

  1. Почетна
  2.  » 
  3. Обавјештења
  4.  » Марко, Анастасија и Николај испрограмирали побједу на регионалном такмичењу!

Марко, Анастасија и Николај испрограмирали побједу на регионалном такмичењу!

27.03.2023 | Обавјештења, Такмичења

На регионалном такмичењу из информатике које је одржано у суботу 25.3.2023. године у Сребреници, наши ученици и наставници су поново представили своју школу на најбољи начин!

Марко Зарић, Анастасија Благојевић и Николај Новичић су били чланови екипе наше школе заједно са наставницима Бобаном Мијатовићем и Иваном Михајловић који су их припремали за такмичење. У конкуренцији ученика из 5 школа регије Бирач из Братунца, Власенице, Милића и Осмака побједнички подијум је био резервисан само за наше ученике.

Марко Зарић, ученик седмог разреда је био побједник такмичења са освојена 74 бода. Пратила га је Анастасија Благојевић ученица осмог разреда са 63 бода, а трећепласирани је био ученик деветог разреда Николај Новичић са 60 бодова.

Републичко такмичење ће бити одржано 29. априла, а да ли ће сви наши ученици бити и позвани да учествују зависи од резултата који су остварени у другим регијама.

Резултати које остварују наши ученици на такмичењима из информатике у посљедњих 10 година су заиста одлични и показују да се са њима заиста ради на прави начин.

Честитамо ученицима и наставницима на одличним резултатима које су постигли захваљујући свом великом раду, таленту и залагању и желимо им још успјеха у наставку такмичења.