ОШ „Свети Сава“, Светог Саве 71а, 75400 Зворник

Вијести

  1. Почетна
  2.  » 
  3. Обавјештења
  4.  » Џудисти ОШ „Свети Сава“ освојили 17 медаља на регионалном такмичењу

Џудисти ОШ „Свети Сава“ освојили 17 медаља на регионалном такмичењу

20.04.2023 | Обавјештења, Такмичења

За разлику од прошле године када је организовано само републичко такмичење у џудоу, ове године такмичење је почело од регионалног нивоа. Регионално такмичење је одржано у фискултурној сали ЈУ ОШ „Десанка Максимовић“ у Каракају 5. априла.

Из наше школе учествовало је 45 ученика у четири узрасне категорије и то други и трећи разред, четврти и пети разред, шести и седми разред и осми и девети разред. У свакој узрасној категорији било је по неколико тежинских категорија.

Ученици наше школе освојили су 17 златних медаља, те ће тако ЈУ ОШ „Свети Сава“ имати 17 представника на републичком такмичењу у џудоу и то: Дамјановић Емилија из другог разреда, Турунташ Вук, Млинаревић Неда и Шакотић Николај из трећег разреда, Драгутиновић Вељко из четвртог разреда, Сејменовић Његош, Лозановић Лука и Лекић Маша из петог разреда, Дамјановић Алекса, Зекић Михајло и Лулеџија Кристијана из шестог разреда, Милошевић Никола и Зекић Алекса из седмог разреда, Максимовић Вук, Радивојевић Стефан и Јасиковац Николина из осмог разреда те Попић Немања из деветог разреда.

Ученике је на такмичење водио наставник Станислав Драгутиновић.

Честитамо нашим ученицима на великом успјеху и желимо им срећу на републичком такмичењу.